Apps spelletjes

Avatars worden tegenwoordig niet meer alleen voor MSN, Facebook en dergelijke gebruikt, maar ze komen nu ook steeds vaker op diverse applicaties voor de telefoon voor. Zo heb je bijvoorbeeld whatsapp en diverse spellen van bv Fruitkingsplaza en eurocazino, waarbij je ook een avatar kunt gebruiken. Het gebruik van een avatar blijft dus nog steeds populair en veel mensen hechten hier dan ook een bepaalde waarde aan. Zo willen ze dat hun avatar uniek is en dat ze ook hun eigen persoonlijkheid uitdragen. Het gebruiken van een gewone foto voldoet voor velen al lang niet meer aan wensen en eisen die men aan een avatar stelt. Daarom bieden ontwikkelaars allerlei mogelijkheden aan internetgebruikers om hun avatar aan te passen of zelf te maken. Hiervoor zijn ook een aantal applicaties ontwikkeld.

De android-avatar applicaties

Je hebt vast al eens de avatar van Android gezien. Dit is dat groene vierkantige poppetje met een los hoofd en losse armpjes. Deze avatar werd voor iedere applicatie gebruikt zodra er geen foto werd toegevoegd d

oor de gebruiker. De avatar is dan ook redelijk populair en veel mensen weten dan ook meteen dat het van Android is. Het is nu mogelijk om een applicatie te downloaden waarbij je deze avatar van vorm laat veranderen en zo je eigen draai eraan geeft. Zo kun je deze avatar op jou laten lijken of juist helemaal niet. Ook is het mogelijk om de avatars van de mensen in jouw telefoonlijst te veranderen en op diegene te laten lijken. Deze applicatie wordt Adroidify genoemd.

Maak een manga avatar

Bij het maken van een Manga avatar zul je merken dat je vele mogelijkheden hebt. Zo staan er allerlei soorten haarkapsels in, veel verschillende ogen enzovoort. Je kunt er dus voor zorgen dat jouw avatar tot in de kleinste details op jou lijkt. Deze applicatie is makkelijk te downloaden op je telefoon.