Zelf avatar maken

Veel mensen maken gebruik van een avatar. Deze kunnen dan ook in veel gevallen gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan MSN en dergelijke. Omdat er zoveel mensen gebruik maken van deze avatars, is er een redelijk grote kans dat een avatar meerdere keren door meerdere personen worden gebruikt. Als jij graag een unieke avatar wilt, die niemand anders heeft, dan is het mogelijk om deze zelf te maken. Zo maak je de kans zo klein mogelijk dat andere mensen dezelfde avatar hebben. Als je een foto van jezelf gebruikt, is de kans natuurlijk ook nihil dan anderen dezelfde avatar hebben. Er zijn genoeg mogelijkheden om zelf je avatar te maken.

Maak je avatar met behulp van een website

Als je graag zelf een avatar wilt maken, dan kun je hiervoor een aantal websites gebruiken, die deze mogelijkheid aan jou aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van avatarmaker.nl. Op deze website kun je allerlei verschillende avatars maken, waaronder een beer, een plaatje of gewoon een poppetje. Je kunt er zelf allerlei effecten aan toevoegen, z

odat je jouw eigen unieke avatar kunt maken. Op tarz.nl kun je ook een aantal van dezelfde avatars als op avatarmaker.nl maken. Maar hier is het ook mogelijk om een speciale voetbal oranje avatar te maken, deze is erg leuk tijdens een EK of WK. Naast deze twee websites, zijn er nog talloze andere websites die de mogelijkheid bieden om een eigen unieke avatar te maken. Een paar voorbeelden zijn; Weeworld.com, Voki.com en Southpark.nl. Deze laatste website is speciaal gericht op het populaire televisieprogramma Southpark. Probeer nu deze websites uit en maak jouw eigen avatar, die helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen.