Externe info

Meer over avators te weten komen? Of spellen vinden waar je je ontworpen avator kunt gebruiken? Kijk dan eens op onderstaande websites. Wij hebben een aantal interessante links voor je verzameld die je een keertje moet bezoeken.

Cursussen

Twitter avator maken: http://twittermania.nl/2010/11/10-manieren-om-een-nieuwe-avatar-te-maken/
Fontys cursus/pdf avator maken: http://www.surfnet.nl/nl/nieuws/Pages/handleidingavatarmaken.aspx
Pro avator tips: www.protips.nl/twitter-avatar-maken/

Online avator creators

http://www.doppelme.com/
https://pickaface.net/index.php

Avator (de film)

Avator (film): http://nl.wikipedia.org/wiki/Avatar_(film)

Andere gerelateerde links

De leukste cartoon plaatjes vin

d je op: Cartoon-plaatjes.nl - het Cartoon plaatjes portaal.
Een mobiel abonnement afsluiten? Vergelijk alle mobiele providers via de abonnementen vergelijker van Foontje (https://www.foontje.nl/). Vergelijk mobiele abonnementen met of zonder telefoon (sim-only). Afsluiten kan direct online.
Nederland breedbandland voor een vergelijk van internet abonnementen - Bekijk hier het complete internet abonnement vergelijk van alle Nederlandse providers en sluit uw nieuwe abonnement direct af.
Gratis versiertips en mannen advies voor meer zelfvertrouwen met vrouwen vind je via de www.droomvrouwenverleiden.nl cursus. Dit versier portaal is samengesteld door de pickup artist experts van Nederland. Vrouwen verleiden heeft na het lezen van deze tips geen enkel geheim meer voor je. Profiteer van deze kennis en probeer het direct uit in de praktijk.
Benieuwd naar het geheim van vrouwen versieren? Gebrek aan lef om een vrouw aan te spreken? Volg dan de cursus vrouwen versieren van lovegids op www.lovegids.nl. Deze versier cursus brengt je op het juiste pad van succes met vrouwen.
Op zoek naar streams om voetbal wedstrijden live te volgen? Op het Live online voetbal portaal vind je alle online live voetbal streams die gratis te volgen zijn. Voor live voetbal kijk je hier: www.liveonlinevoetbal.nl - Live online voetbal voor alle gratis voetbal streams.