Wie zijn wij

Avatars op de computer vallen niet te vergelijken met de tekenfilmserie Avatar; de legende van Aang of de in 2009 uitgebrachte film Avatar. Een avatar op de computer is namelijk een middel om jezelf te representeren tegenover anderen op het internet. Veel mensen op het internet maken hier gebruik van en het is op sommige websites zelfs verplicht. Met een avatar kun je jezelf dus onderscheiden van de rest en kun je eerder opvallen tussen alle andere personen.

Laat je avatar bewegen

Op het moment dat je besluit om een unieke avatar te maken, waarmee je je kunt onderscheiden van alle anderen, kun je op het internet eens rondkijken. Er bestaan namelijk een heleboel websites die het allemaal mogelijk maken om een eigen unieke avatar te maken die je aan je eigen persoonlijke voorkeuren kunt laten voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een je avatar te laten bewegen zodra je online bent, of kun je ervoor zorgen dat er een bepaalde tekst verschijnt. Op deze manier val je zeker op tussen alle andere mensen in de lijst. Als je een leuk

plaatje hebt gevonden, maar je komt erachter dat deze te groot is en daardoor te veel plaats inneemt, dan kun je deze eenvoudig en snel kleiner laten maken met behulp van het computerprogramma paint. Met paint kun je ook nog vele andere dingen doen, zoals het plaatje spiegelen of draaien. Daarnaast is het ook mogelijk om een gewenst onderdeel te selecteren en deze eruit te knippen, zodat de rest wegvalt en je dus ook een kleiner plaatje hebt, met alleen de onderdelen die jij wilt. Paint biedt nog veel meer mogelijkheden, die allemaal te lezen zijn op deze website.